Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Ο Μυστικός Κήπος του Six Dogs

Ένα all day/all night πολιτιστικό κέντρο διασκεδάσεως, έχει κάνει την εμφάνιση του στο κέντρο της Αθήνας από τον Οκτώβριο του 2009! Και το όνομα αυτού.... Six Dogs!

Συνδυάζει αρμονικά, χώρο που φιλοξενεί events, εκθέσεις και ποικίλα πολιτισμικά δρώμενα, μπαρ και έναν κήπο για τον οποίον έχω κατέβει αρκετές φορές και αποκλειστικά για αυτόν στο κέντρο!

Ο κήπος του είναι το ιδανικό μέρος για να νιώσεις, αν και είναι κυριολεκτικά χωμένος ανάμεσα σε πολυκατοικίες, ότι είσαι εκτός του κέντρου της πόλης! Η βουή δεν φτάνει μέχρι εκεί, οι μουσικές που παίζει σε ταξιδεύουν και οι καφέδες, τα ποτά αλλά και οι κάθε λογής λιχουδιές του είναι υπεραρκετά για να χαλαρώσεις, να χαζολογήσεις, να φιλοσοφήσεις.... 

Το Μυστικό του κήπου, είναι οι 3 χειροποίητες αιώρες που μπορείς να βρεις ανάμεσα στα δέντρα και να ξαπλώσεις. Μυστικό ή τρόπο βέβαια για να τις βρεις άδειες ακόμα δεν έχουμε ανακαλύψει! 

Free WiFi, μπόλικες πρίζες για κάθε είδους ηλεκτρική συσκευή, τα ξύλινα τραπέζια και οι πάγκοι του, προσφέρουν το τέλειο περιβάλλον ακόμα και αν δεν έχεις παρέα!

Αν πάτε βράδυ, θυμηθείτε να παρατηρήσετε τον φωτισμό των δέντρων! Βαζάκια με κεράκια, σαν αυτά της γιαγιάς που έβαζε μαρμελάδα, κρέμονται από τα κλαδιά, και μοιάζουν σαν αστέρια τόσο κοντά σου που μπορείς να αγγίξεις!

Και αν σας πέσει το ζάχαρο και αναζητάτε γλυκό, μην ξεχάσετε να παραγγείλετε σουφλέ σοκολάτας! Τίποτα πιο απολαυστικό για τον ουρανίσκο μας!

Για να βρεθείτε στο six dogs μπορείτε να κατεβείτε στην στάση του Μετρό, Μοναστηράκι, να βγείτε από την έξοδο Αθηνάς, θα περάσετε απέναντι και θα κινηθείτε προς Ομόνοια. Στο πρώτο στενό στο δεξί σας χέρι είναι η Αγίας Ειρήνης και αμέσως αριστερά σας (έχει κι ένα κατάστημα με ρούχα) είναι η Αβραμιώτου! Θα δείτε τραπεζάκια και μια ταμπέλα "Στο βάθος κήπος"! Κατεβείτε τα σκαλιά και ετοιμαστείτε να αντικρίσετε τον πιο όμορφο κήπο για τον καφέ σας ή το ποτό σας!

Στοιχεία Επικοινωνίας :
Δ: Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, 105 51, Αθήνα, Ελλάδα
A: 6-8 Avramiotou str., 10551, Athens, Greece
T: (+30) 210.3210510
W: http://www.sixdogs.gr
M: 
info@sixdogs.gr



Και φυσικά μην ξεχνάτε να μας στέλνετε τα δικά σας μυστικά στο tamikramasmistika@gmail.com

11 σχόλια:

  1. φαίνεται ενδιαφέρον! και η ιστοσελίδα είναι πολύ καλή , να την επισκεφτείτε!
    από φαγητό τι υπάρχει κυρίως? ή είναι μόνο cafe?
    αν βρεθώ στο κέντρο θα περάσω από το six dogs σίγουρα ;)
    Kαλησπέρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ααααχχχχχ θέλω να'ρθω Αθήνα μόνο για να το επισκεφθώ!! φαίνεται παραδεισένιο μέρος! Καμιά φώτο του χώρου δεν παίζει; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου κάνει φοβερή εντύπωση πόσος κόσμος δεν το ξέρει αυτό το μαγαζί... Ήμουν φανατικός θαμώνας της πιάτσας της Αβραμιώτου απ'τα γλυκά 18 μέχρι που όλα τα μαγαζιά έγιναν ένα κι εγένετο "έξι σκύλοι" κι αργότερα έφτιαξαν και τον κήπο.
    Το μόνο που δεν μου αρέσει με τον κήπο είναι ότι πλέον μαζεύει κόσμο απ'όλα τα είδη κι όχι αυτόν τον ιδιαίτερο πάνκη, χιπστεράδικο κόσμο. Για δες αλλαγές που φέρνει ο χρόνος?
    Κατα τ'άλλα είναι ίσως ο μοναδικός κήπος της Αθήνας που βρίσκεται... εκτός Αθήνας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ανέβω Αθήνα θα το επισκεφθώ σίγουρα...
    καλησπέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπέροχο φαίνεται και κοντά εκεί που κάνω μάθημα! Θα το επισκεφτώ σίγουρα!!! Πάμε όλες μαζί ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι ναι ναι εχω παειιιιιιιιιι!! Ειναι πολυ ωραιο μερος! Στον κηπο ειχα παει και οντως τα κερακια στα βαζακια, οι αιρωες κλπ δινουν εναν αλλον αερα! Εχω πολλες φωτογραφιες απο εκει ;)

    Οταν ειχα παει εγω ηταν μια αδεια αιωρα.. απογευματακι ηταν.. Και ειχα παρει εναν τελειο χυμο με crunberries!!!Αν το γραφω σωστα..

    Να μαζευτουμε να παμε καλεεε!! Ακους next dayyyyy? Που δεν θελεις κεντρο? Ακουω να λες!!

    Μαρουλοφιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχουν και ωραίους φρέσκους χυμούς :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @christina,
    αν βρεθείς στο κέντρο ειδοποίησε να βρεθούμε εκεί! ;)

    @DaisyCrazy,
    φώτο στο site! Θα πάμε μετά το γήπεδο! :pp

    @sarper?,
    κι εγώ πάντως λόγω της σχολής το έμαθα! Δεν είχα καν ακούσει για το μαγαζί αυτό!


    @Φούλη,
    στην παρέα κι εσύ! Να πάμε με πούλμαν όλοι μαζί!

    @Morgana,
    θα γίνω γραφική αν σου πώ κι εσένα να πάμε ε? Χρωστάω και στην Άννα, έναν καφέ, οπότε μας βλέπω να τον πίνουμε εκεί!

    @Μαρουλάκι,
    βρήκες άδεια αιώρα.. φτού σου! :pp

    @UrbanTulip,
    ευχαριστούμε για το μυστικό! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κυρ next day μου γτ με κανεις μπανιο? Εσυ δεν μπορουσες να ερθεις.... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. υπεροχο φαινεται!οταν κατεβω στην Αθηνα σιγουρα θα παω!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η τέχνη και η αισθητική οταν σφικταγκαλιάζονται αρμονικά στον ιστό της πόλης , φτειάχνουν ενα ελκυστικό πεδίο πάνω στο οποίο απογειώνονται επιχειρήσεις .Είτε πολυχώρος είτε cafe-bar-restaurant-bistro η και ασηνήθιστες επιλογές επίπλων που σε μεταφερουν στην ανατολή με αντίστοιχες επιλογές γευσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή