Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Κρυμμένοι θησαυροί στα νησιά κι όχι μόνο - η αρχή

Το ακόλουθο ποστ στάθηκε η αφορμή για το νέο μας μπλογκ με την next_day κι έτσι, τιμής ένεκεν αναδημοσιεύεται εδώ. 


Σύντομα έρχονται φρέσκα, ολόδροσα μυστικά! Και μη ξεχνάτε όσες και όσοι θέλετε μπορείτε να γίνετε συγγραφείς αν μας στείλετε μέηλ στο tamikramasmistika@gmail.com  ή μας λέτε στα σχόλια και κανονίζουμε τα διαδικαστικά γρήγορα ;)


~~~~~


Η ιδέα που ακολουθεί ήρθε στο όνειρο μου κι επειδή τη βρήκα πολύ καλή την κάνω ποστ :)

Άλλωστε λένε ότι τις καλύτερες μας σκέψεις τις κάνουμε στον ύπνο.

Λοιπόν, υπάρχουν πάρα πολλές όμορφες τοποθεσίες στην Ελλάδα, με όμορφα μαγαζιά για φαγητό και διασκέδαση τώρα που έρχεται το καλοκαίρι. Πληροφορίες μπορούμε να βρούμε από ένα σωρό οδηγούς διασκέδασης που κυκλοφορούν, αλλά η αλήθεια είναι ότι τα καλύτερα στέκια τα μαθαίνουμε όλοι από στόμα σε στόμα. Άρα τι θα λέγατε να γράψουμε ο καθένας από ένα ποστ για το μέρος που επισκέφτηκε ένα καλοκαίρι και το μάγεψε, είτε για την τοποθεσία του, είτε για το φαγητό του, είτε για το σέρβις του, είτε για τις πολύ καλές τιμές του, είτε για όλα αυτά μαζί.

Αν μαζευτούν αρκετά ποστ με αυτό το θέμα θα μπορούσαμε να φτιάξουμε κι ένα μπλογκ με πιθανό τίτλο "Καλά κρυμμένα καλοκαιρινά μυστικά" ή κάτι καλύτερο που θα προτείνετε εσείς (βασικά στο όνειρο μου'χε έρθει και ο κατάλληλος τίτλος αλλά απ'την ώρα του ονείρου ως τώρα μεσολάβησαν κάμποσες ώρες και τον ξέχασα). Πως σας φαίνεται η ιδέα;

Κάνοντας την αρχή (κι ελπίζω να ακολουθείσετε όλοι όσοι θέλετε) θα αναφέρω το μέρος από τη Σύρο που πήγαμε πέρυσι το καλοκαίρι και με μάγεψε. Είναι ένα μαγαζάκι πάνω στο κύμα στο Κίνι και λέγεται "Αλλού γυαλού". Το ντεκόρ του είναι μαγικό, εμφάνταστο και δροσερό. Η θέα της θάλασσας και του ηλιοβασιλέματος απερίγραπτα όμορφη και ρομαντική. Οι καρέκλες άνετες, η εξυπηρέτηση άμεση, φιλική και προσιτή. Οι τουαλέτες καθαρές, με χαρτί και μεγάλους καθρέφτες (σε όλα τα μαγαζιά είτε για φαί είτε για χορό η καθαρή τουαλέτα πάντα κάνει καλή εντύπωση!) Το καλύτερο είναι το μαγειρευτό φαγητό. Απλό, σπιτικό και πάνω απ' όλα πεντανόστιμο. 
Και τι δε θα'δινα να ήμουνα ξανά εκεί! Θυμάμαι πολύ έντονα τις ώρες που περάσαμε σ'αυτό το παραδεισένιο μαγαζί και νοσταλγώ να ξαναβρεθώ στο αλησμόνητο αυτό μέρος. 


Αν φέτος τύχει να βρεθείτε στη Σύρο μην ξεχάσατε να πάτε στο Κίνι!

Βασικά αν δεν έχετε προγραμματίσει ακόμα διακοπές προτείνω ανεπιφύλακτα τη Σύρο! Πηγαίνετε και θα με θυμηθείτε!

ΥΓ. όλες οι φωτογραφίες από την ιστοσελίδα syros.live.gr

3 σχόλια:

  1. Δεν μπορώ να πώ κάτι παραπάνω απο όσα έχουμε ήδη πεί!
    Αυτή η ανάρτηση, πόσα πράγματα μας έφερε!!!!!
    :)))

    Καλημέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @next_day μου είδες είδες; Ήταν να μην γίνει η αρχή ;)
    Φιλάκια!

    @Magdalene B. γεια και χαρά! Να'σαι καλά, ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή